Tietokirjat

Tietokirjailija Eija Keränen on hyväksytty Suomen tietokirjailijat ry:n jäseneksi vuonna 2010. Ansioiksi on luettu hänen noin 50 julkaisuaan; Operosus kehittää 19 osainen julkaisusarja ja Menestyminen alkaa korvien välistä – 11 osainen yrityskirjasarja. Eija on kirjoittanut lukuisia artikkeleita ja kolumneja lehtiin, lisäksi erilaiset selvitykset, raportit ja tutkimukset. Suomen tietokirjailijat ry  on Suomen suurin kirjailijajärjestö. Se on tietokirjailijoiden kulttuuri- ja edunvalvontajärjestö. Eijan julkaisut kiinnostavat kuluttajia ja lukutaidosta on pidettävä kiinni. Kirjojen todellisena tarkoituksena on aivojen kouluttaminen itsenäiseen ajattelemiseen. Lukeminen lepuuttaa aivosi ja lataa sinne uusia ilmauksia. Lukeminen kehittää mm. tietotaitoa, itsetuntemusta, luovuutta, mielikuvitusta, empatiaa, ironiaa, tunteiden käsittelyä.

Tutustu Eijan julkaisuihin tarkemmin:

Menestyminen alkaa korvien välistä – yrityskirjat

Aivohuollon käsikirja

aivohuollon käsikirja

Ethän ole ihmisenä toimiva robotti? Onko sinulla taipumusta unohteluun? Oletko jatkuvasti kesäterässä? Saatko itsestäsi kaiken irti? Miten sinun aivosi toimivat – hyrräävätkö ne? Nakuttavat? Katkovat? Yskivät?

Aivohuolto on päivän sana aivojen elinvoimaisuuden, vireyden ja tehokkuuden säilyttämisessä. Miten käytät, säästät, suojelet ja huollat aivojasi? Säännöllisesti huolletut aivot vastaavat joustavasti ajan haasteisiin. Sinun ei tarvitse ajaa kuntopyörää tai nostella puntteja vaan voit keskittyä esimerkiksi ajatteluun mielen kuntosalilla verrytellen ja venytellen PAS SYSTEM® – menetelmän monipuolisia harjoitteita hyväksi käyttäen.

Anna siis aivojesi näkyä – oma pää pääomaksi.

Aivohuolto yhdistää ihmistieteiden tutkimustietoa, käytännön kokemuksia ja PAS – työtekniikoita kirjaksi, jonka avulla ihminen voi lisätä aivojensa suorituskykyä ja työskennellä aivohyvinvoinnin hyväksi. Menestyminen alkaa korvien välistä.

Aivohuollon käsikirja tarjoaa myönteisiä muutoksia, oppia ja ymmärrystä aivojen työskentelystä. Kirja kertaa esimerkkien avulla aivojen käytöstä, toiminnasta, tiedon käsittelystä, suojelusta ja huollosta. Kirja antaa käytännön vinkkejä, jotka auttavat lukijaa huolehtimaan aivoista entistä paremmin. Aivohuolto lisää mm. henkistä joustavuutta, luovaa energiaa ja itseluottamusta. Valmistautuminen henkisesti vaativiin tilanteisiin helpottuu ja pystymme vastaamaan haasteisiin paremmin. Olemme vähemmän stressaantuneita, oppiminen helpottuu, muisti paranee ja havainnot terävöityvät.

Aivohuolto auttaa hallitsemaan tasapainon aivomyrskyn ja luovan aivolekottelun välillä. Pidä aivoistasi hyvää huolta.

Kustantaja Operosus Oy. ISBN 952-92-0384-5


Liikesyke aivoissa 2002

Eija Keränen; Kustantaja: Operosus Oy; ISBN 952-91-4121-1

liikesyke_kuva.jpg

Operosus Oy:n imago rakentuu tutkija-kouluttaja Eija Keräsen persoonaan. Hänet tunnetaan asiantuntevana kehittäjänä ja dynaamisena osaajana, joka elää unelmansa todeksi. Yksi hänen suurista unelmistaan on nyt saanut päivänvalon tämän esikoisrunoteoksen muodossa. ”Ei liikkuvia kuvia. Ei erikoisefektejä – paitsi lukijan korvien välisessä maailmassa”

Liikesyke aivoissa 2002 on rikas ja omaperäinen runoteos, jossa ihmiset ja heidän asiansa kerrostuvat. Mitä ominaisimmat runot muodostavat miellyttävän ihmiselämän kokonaisuuden. Liikesyke aivoissa 2002 keskittyy tarjoamaan aivojen monipuolista liikevirtausta korvien välistä two by two-periaatteella.

”Tässä kirjassa on sisäinen elämäni – kaikki minkä olen halunnut olevan tärkeää elämässä – ajatukset, käyttäytyminen, toiminta ja halu elää myönteisesti. Ajatusten ja elämän on oltava yhtä ja tultava todeksi tekoina”. Aloita mistä haluat . Käy kirjaan käsiksi alusta, keskeltä, lopusta. Lue runot järjestyksessä tai hyppele sinne tänne – mutta anna runoille aikaa vaikuttaa, merkitys ei avaudu välittömästi. Anna runojen tehdä tehtävänsä, niin saatat löytää elämyksen – avoimen ja suoran tavan katsella maailmaa.


UUTUUDET – tulossa, varaa omasi nyt!

Tajunta 360° (saatavilla jo monistemuodossa)

tajunta 360Eija Keränen, Kustantaja Operosus Oy

Tajunta 360°-kirja on sallittu piriste virkeille aivoille ja positiiviselle kierteelle. Se puhuttelee kokonaisvaltaisuudella: Tajunta 360° on läsnäolon hurmaa vireiden aivojen maailmassa.

Arvostettu tutkija-kouluttaja, analyytikko ja tietokirjailija Eija Keränen suuntaa katseensa nykypäivään ja tulevaisuuteen. Tajuntaa tarkastellaan kahdeksassa näkökulmassa: ihminen, läsnäolo, humanismi, vuorovaikutus, professionaalisuus, yhteisö, johtaminen ja liiketoimintaosaaminen. Kirjan aikana saavutetaan ihanteellinen toiminta-, suoritus-, ja työkyky kaikilla osa-alueilla.

Tajuntakirjan synnyttämä hyöty ja nautinto perustuu Eija Keräsen kykyyn antaa ajatuksen virrata tietoisuustaidoilla. Jokaisella ihmisellä on sisäinen näyttämö, jonka tapahtumia on mahdollista oppia ohjailemaan. Tietoisuustaitoja eli tietoista läsnäoloa harjoittelemalla opimme elämään valppaana joka hetki.

Menesty itsesi ja toisten kanssa – sijoita tajuntaan!

Johtaminen aineettoman pääoman ohjauksessa (saatavilla jo monistemuodossa)

Johtaminen - aineettoman pääoman ohjauksessa

Eija Keränen, Kustantaja: Operosus Oy.

Johtaminen aineettoman pääoman ohjauksessa – kirja on ovi liiketoiminnan ja humanismin yhteisiin mahdollisuuksiin – paremman työelämän puolesta. Kyse on aivotyöstä – aineettoman pääoman perusteista ja työyhteisön aivovoimasta, sen huomioon ottamisesta tai huomiotta jättämisestä.

Kirja toimii peilinäsi ja näyttää millaista ajattelua, käyttäytymistä, toimintaa ja kokonaisvaltaista osaamista sinulta odotetaan Oy Minä Aineettomana Pääomana Ab:n toimitusjohtajana. Helposti lähestyttävä ja sujuvasti kirjoitettu kirja sopii kaikille aloille ja yrityksille.

Tilaa omasi nyt!