Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Kurssi: Tule naurujoogaamaan – nyt saa nauraa!

marraskuu 11, 09:30 - 16:30

Tehdään elämästä hauskempaa! Tervetuloa ilon, innostuksen, energian huumorin, naurun maailmaan. Tule naurujoogaamaan kanssani! Nyt saa nauraa – kaikille hassunhauskaa yhdessäoloa! Otetaan naurusta voimaa arkeemme.
Naurujoogalle lisätään kokonaisvaltaista hyvinvointia hauskalla tavalla. Aina ei nauru ole herkässä arjen kiireiden keskellä, pieni virnekin on valovuosien takana, mutta ei ole hätää. Löydä sisäinen hohottaja, hekottaja, kikattaja, hahattelija ja räkättäjä itsestäsi! Tule käynnistämään naurumoottoreitasi naurujoogan parissa. Tehdään päivästämme nauruntäyteinen. Naurujooga vahvistaa yhteyttä tunteisiin ja antaa välineitä tunnekokemusten käsittelyyn.

Naurujooga on mainio harjoitusmuoto esim. stressin helpottamiseen ja poistoon. Kunnon hekotus helpottaa heti! Nauru lisää luovuutta, oppimiskykyä ja elämän- ja työniloa. Lyhyesti sanottuna lisää iloa, hyvinvointia, virkistää ja rentouttaa, antaa hyvää mieltä ja energisyyttä elämään.

Tiesitkö, että kunnon nauru rentouttaa ja toimii jopa terveysjumppana. Huumori purkaa jännitteitä. Tiesitkö, että jo kahden minuutin kunnolla nauraminen vastaa 45 minuutin täydellistä rentoutumista. Ilo, huumori ja nauru harjoittavat järkeä ja tunnetta – varsinaista elämän eliksiiriä.

Ilmoittautuminen Oulu-opistolle.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 11
Aika:
09:30 - 16:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Pohjankartano
Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi