Operosus tarjoaa asiantuntevia, edelläkävijänä tuloksellisia ja räätälöityjä koulutustapahtumia.

Palvelemme tilauksesta ja sopimuksen mukaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Yhteistyön rakenne, sisältö, laatu, toimintamalli ja -tavat sekä aika sovitetaan asiakkaiden tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti. Autamme ja tuemme tavoitteiden saavuttamisessa sekä sovituista kehittämiskohteista suoriutumisessa. Operosus Oy on yhteistyökumppani, joka kehittää pitkäjänteisesti asiakkaidensa muutosenergiaa ajattelun ja toiminnan tasolle.

Yrityksesi menestymisen voit varmistaa keskittymällä siihen, minkä parhaiten osaat. Lisää asiantuntemusta ja resursseja voit hankkia toiselta ammattilaiselta.
Kehitys on hyvin suuressa määrin riippuvainen syvällisesti ajattelevista ihmisistä, jotka ovat ideoissaan edellä aikaansa. Varmista yrityksesi menestyminen! Lisää asiantuntemusta ja resursseja! Missä merkeissä tapaammekin, tilaisuudet ovat paitsi tuloksellisia, tehokkaita myös virkistäviä ja ihmistä kokonaisvaltaisesti rakentavia.

PAS System® on tehokas työhön liittyvien ajattelu-, käyttäytymis- ja toimintatapojen tunnistamiseen ja uusien selvitysstrategioiden löytämiseen kehitelty menetelmä. PAS System® tarjoaa kokonaisvaltaista menestystä keskittymällä organisaatioiden, johdon, henkilöstön ja sisäisten ja ulkoisten asiakkuuksien hallinnan kannalta aidosti tärkeisiin asioihin.

PAS System® on aivojen suunnannäyttäjä!

Motto:
Yhteen kerääminen on alkua!
Yhdessä pysyminen on kehitystä!
Yhdessä työskentely on menestymistä!
Menestyminen on jaksamisen ammattitaitoa!