Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

lokakuu 2019

Yleisluento: Televisio muutoksessa – Mikä mättää tv-ohjelmien tarjonnassa?

lokakuu 2, 18:00 - 20:00
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi

Kiinnostaako ja koukuttaako tositelevisio? Miksi katsomme tv-ohjelmia? Luvallinen tirkistely, salaiset paheet, ohjelmien jännittävyys ja samaistuminen osallistujiin. Tavallisia ihmisiä ohjelmissa ammattinäyttelijöiden sijaan. Televisio katsojan ja veromaksajan silmin arvioituna. Näkökulmia ja tuoretta tutkimustietoa.

Lue lisää »

Kurssi: Mindfulness – nykyhetkessä eläminen tietoisella läsnäolon taidolla

lokakuu 5, 09:30 - 16:30
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi
22€

Kiirettä? Uuvuttaako? Stressiä? Onko sinun vaikea rentoutua, rauhoittua, nukkua univaikeuksien takia? Hallitsevatko kivut ehkä elämääsi? Valjasta mindfulnessin hyödyt oman arkesi tueksi. Pieniä asioita, joita kannattaa tehdä joka päivä. Ota elämääsi mukaan mindfulness – ja muuta elämäsi! Mindfulness eli hyväksyvä, tietoinen läsnäolo on tunne- ja toimintatottumusten taitavaa säätelyä ja lähestymistapa läsnäolon avulla. Tule tekemään monipuolisia tietoisuustaitoharjoituksia ja kehitä arjen hyväksyvää, tietoista läsnäoloa.

Lue lisää »

Yleisluento: Kiinnostavatko ikääntyvät ihmiset ja vanhukset ketään?

lokakuu 30, 18:00 - 20:00
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi

Kiinnostavatko ikääntyvät ihmiset ja vanhukset ketään? Vanhushuolto huolettaa – täysremonttiinko? Millaisia palveluja saat vanhetessasi? Suomalainen yhteiskunta ikääntyy -työikäisten ja lasten määrä vähenee ja ikääntyneiden väestön määrä kasvaa. Miten turvataan elämänlaatu, voimavarat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi? käihmisten palveluihin on panostettava ja vanhushuolto on laitettava kuntoon!

Lue lisää »

helmikuu 2020

Yleisluento: Elämää Suomessa Suomen muotoisen pilven alla

helmikuu 19, 2020, 18:00 - 20:00
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi

Elämää Suomessa Suomen muotoisen pilven alla. Täällä ei pärjää kuin rakastamalla! Mitä Suomella on sinulle tarjota? Elämää, koulutusta ja työtä! Seitsemän oikein lotossa? Suomiko metsäläinen? Suomalaisten itsetunto? Yhtä auttaa Jumala, toista viikoittainen humala. Pärjääkö yrittämällä vai luovuttamalla?

Lue lisää »

maaliskuu 2020

Yleisluento: Terveys ja hyvinvointi Suomessa

maaliskuu 25, 2020, 18:00 - 20:00
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi

Terveys ja hyvinvointi Suomessa – väsyttääkö, uuvuttaako? Vaalitko hyvinvointiasi riittävästi? Pidätkö huolta itsestäsi sekä työ- ja toimintakyvystäsi? Mitkä ovat pitkän iän salaisuudet? Saatko asianmukaista hoitoa sairastuessasi? Terveys ja hyvinvointi ovat olennainen osa jaksamista, valintoja ja päätöksentekoa. Elämästä saa nauttia onnellisena!

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Scroll to top