Viimeiset menneet Tapahtumat

Mindfulness – nykyhetkessä eläminen tietoisella läsnäolontaidolla

Pohjankartano Leevi Madetojan katu 1, Oulu

Kiirettä? Uuvuttaako? Stressiä? Onko sinun vaikea rentoutua, rauhoittua, nukkua univaikeuksien takia? Hallitsevatko kivut ehkä elämääsi? Valjasta mindfulnessin hyödyt oman arkesi tueksi. Pieniä asioita, joita kannattaa tehdä joka päivä. Opetellaan elämään tässä ja nyt sekä valmistaudutaan kiireettömämpään elämään. Nautitaan hetkistä yksin ja yhdessä. Elämän ilot, valot ja varjot. Harjoitellaan mm. KotiSpa - läsnäolon harjoitteita kehon ja mielen hyväksi. Ota elämääsi mukaan mindfulness – ja muuta elämäsi!

25€

Aivot, viisaus ja addiktiot – hallinnassa vai riippuvuuksissa?

Pohjankartano Leevi Madetojan katu 1, Oulu

Aivoterveydessä puhaltavat uudet tuulet mm. aivojen plastisiteettia eli aivojen kykyä muuttaa itseään voidaan ohjata ja parantaa ja näin suhtautua toisin ikääntymiseen, elämäntapoihin, pitkäikäisyyteen ja sairauksiin. Voimme lisätä terveiden vuosien määrää ottamalla elämään uusi ja viisaampi näkökulma. Ikääntyminen ja viisastuminen on prosessi alkiosta kuolemaan. Aivojen resilienssi eli joustavuus on kykyä selviytyä ikääntymisessä. Tee siis erilaisia asioita ja erilailla, näin kognitiivinen kapasiteetti suojaa ja ylläpitää aivoterveyttä. Paljon riippuu myös siitä, miten kohtelemme kehoamme. Mikä on hyväksi sydämelle, on hyväksi myös aivoille!

Nykyihmisen mielen päällä on ruuhkaa

Pohjankartano Leevi Madetojan katu 1, Oulu

Nykyihmisen mielen päällä on ruuhkaa. Ei surra liikaa, ollaan kohtalaisen hyvällä tuulella. Positiivinen psykologia on ihmisen psyykkistä hyvinvointia tutkiva tiede. Positiivisessa psykologiassa ei tutkita, mikä meissä on vialla vaan sitä, mikä on hyvin.

Katsotko vain suljettuja ovia ja mietit, mistä jäät paitsi? On mieluummin katsottava avoimia ovia -mitä asioita on ulottuvillasi? Mikä tekee elämästäsi hyvää. Voit valita, mitä tunnet huonoinakin päivinä! Positiivisen psykologian taitoja voidaan harjoitella.

Scroll to top