Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

helmikuu 2020

Yleisluento: Elämää Suomessa Suomen muotoisen pilven alla

19 helmikuun, 18:00 - 20:00
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi

Elämää Suomessa Suomen muotoisen pilven alla. Täällä ei pärjää kuin rakastamalla! Mitä Suomella on sinulle tarjota? Elämää, koulutusta ja työtä! Seitsemän oikein lotossa? Suomiko metsäläinen? Suomalaisten itsetunto? Yhtä auttaa Jumala, toista viikoittainen humala. Pärjääkö yrittämällä vai luovuttamalla?

Lue lisää »

maaliskuu 2020

Yleisluento: Terveys ja hyvinvointi Suomessa

25 maaliskuun, 18:00 - 20:00
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi

Terveys ja hyvinvointi Suomessa – väsyttääkö, uuvuttaako? Vaalitko hyvinvointiasi riittävästi? Pidätkö huolta itsestäsi sekä työ- ja toimintakyvystäsi? Mitkä ovat pitkän iän salaisuudet? Saatko asianmukaista hoitoa sairastuessasi? Terveys ja hyvinvointi ovat olennainen osa jaksamista, valintoja ja päätöksentekoa. Elämästä saa nauttia onnellisena!

Lue lisää »

Kurssi: Mindfulness – nykyhetkessä eläminen tietoisella läsnäolon taidolla

28 maaliskuun, 09:30 - 16:30
Pohjankartano, Leevi Madetojan katu 1
Oulu, 90140 Suomi
22€

Kiirettä? Uuvuttaako? Stressiä? Onko sinun vaikea rentoutua, rauhoittua, nukkua univaikeuksien takia? Hallitsevatko kivut ehkä elämääsi? Valjasta mindfulnessin hyödyt oman arkesi tueksi. Pieniä asioita, joita kannattaa tehdä joka päivä. Opetellaan elämään tässä ja nyt sekä valmistaudutaan kiireettömämpään elämään. Nautitaan hetkistä yksin ja yhdessä. Elämän ilot, valot ja varjot. Harjoitellaan mm. KotiSpa – läsnäolon harjoitteita kehon ja mielen hyväksi. Ota elämääsi mukaan mindfulness – ja muuta elämäsi! Mindfulness eli hyväksyvä, tietoinen läsnäolo on tunne- ja toimintatottumusten taitavaa säätelyä ja lähestymistapa läsnäolon avulla.…

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat

Scroll to top