Miten hyvin muistat? – muistiopas

Nyt pätkii! Miksi muisti pettää ja voiko sitä parantaa? Parhaat muistin työkalut muistin terästämiselle ja hajamielisyyden torjumiseksi. Kuinka muisti toimii? Mistä muisti laiskistuu? Käytä muistia oikein. Parempi muistaa kuin unohtaa. Menesty muistia kehittämällä!

Aivot ovat ihmisen herkin elin. Henkinen suorituskyky on ihmisyyden edellytys. Koska elämme entistä pitempään, itse kunkin olisi syytä kantaa huolta korviemme välistä. Siitä riippuu loppuelämän, vanhuuden laatu.

Tervetuloa lukemaan Miten hyvin muistat – muistiopasta. Annan sinulle muistin työkaluja, joilla kevennät muistin kantamusta ja valutat öljyä laakereihisi. Hyvä muisti säästää myös aikaa. Tutustut nykyaikaiseen tapaan virkistää muistia, parantaa keskittymiskykyä ja auttaa aivoja toimimaan paitsi parhaiten, myös pisimpään! Muistiopas on tarkoitettu myös aivoterveyden edistäjille ja omasta henkisestä vireydestään huolehtiville.
Muistiopas sisältää yleiskatsauksen siihen, miten muisti pysyy huippukunnossa. Tule mukaan kirkastamaan mieltäsi ja muistiasi!
Älä siis kysy, mitä aivosi voivat tehdä sinun hyväksesi, vaan mitä sinä voit tehdä aivojesi hyväksi. Toivotan lukijalle ajattelemisen aihetta, kysymisen tuskaa ja oivaltamisen riemua!
Muisti on kuin purukumi, se venyy mutta vetää myös yhteen. Älykkyys, lahjakkuus, viisaus ja muisti kuuluvat yhteen. Vanha ja vahva, virkeä ja voimaantuva– ikäänny viisaasti ja pysy nuorekkaana!

Iloisiin muistamisiin!

Tilaa nyt oma muistioppaasi!

Comments are closed.