• Monipuolinen tuotepalveluvalikoima.
  • Asiantuntijakoulutuksien ja luentokokonaisuuksien järjestäminen.

Asiantuntijakoulutus auttaa edistämään organisaatiosi ja työyhteisösi tuottavuutta, tehokkuutta, vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta kannattavuuden aikaansaamiseksi sekä kehittämään työntekijöiden osaamista, luovuutta, laatua, asiakaspalvelua ja kilpailukykyä korkeilla laatukriteereillä.

Konsultointi – miten voin auttaa sinua?

Ajatukset ja oivallukset syntyvät vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä. Johtaminen ja esimiestyön kehittäminen. Työyhteisön kehittäminen. Muutoksen johtaminen. Johtoryhmän kehittäminen. Strategian muutokset. Ammattimainen hallitustyöskentely

Konsultointi tarkoittaa tiedon hakemista, neuvomista, ohjeistamista, haastatteluja, konsultoimista, neuvonantoa. Konsultti on yleisnimike henkilölle, joka on erikoistunut liikeyrityksen ja liikejohdon kehittämiseen eri näkökulmista (organisaatio, johtaminen, henkilöstö, tekninen, taloudellinen, palvelukulttuuri jne.).

Konsultointipalvelut on tarkoitettu esim. PK-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen. Palveluiden tavoitteena on kasvu ja kehitys, uudistuminen, tehokkuus, vaikuttavuus ja tuloksellisuus. Liiketoiminnan tarpeet ovat kehityksen lähtökohtana yhteistä näkemystä, työn merkitys ja aikaansaannoskykyä!