Palvelutuoteverkosto ja ratkaisut

Miten Operosus Oy voi parhaiten auttaa yrityksesi, henkilöstön ja itsesi kehittämisessä?

Palvelumme merkitsee luottamuksellista sitoutumista asiakkaiden tarpeisiin ja tavoitteisiin – rauhassa kuunnellen, toiveitten mukaisesti ja rutiineitta. Laadukas palvelu on yksilöllistä ja henkilökohtaista. Tarjoamme huomisen haasteita, kehittyneempää tulevaisuutta ihmisosaajien avulla.

Operosus Oy pitää toimintansa lähtökohtana yrittäjyyden perusarvoja: asiakashyöty, henkinen kasvu, osaaminen, luovuus ja kannattavuus.

Henkilöstön kehittäminen toteutetaan yhteistyössä ja tärkeissä painopistealueissa, joissa yritys pyrkii olemaan erinomainen. Operosus tekee työtä asiakkaiden menestyksen puolesta, välittömän hyödyn tuottamisella yksilön, yhteisön ja yrityksen toimintaan.

Operosus Oy löytää henkilöstön voimavarat, vahvuudet ja mahdollisuudet. Niiden pohjalta autamme kehittämään organisaatiostasi entistä toimivamman. Ulkopuolisena asiantuntijana pystymme antamaan myös uusia näkökulmia ja työvälineitä, joita voit hyödyntää ongelmien ratkaisuissa. Operosus Oy antaa mahdollisuuden oivaltaa ja on jatkuvasti etsimässä jotain uutta.