Luennot: Oulu-opisto: syksy 2011

Yleisöluennot syksy 2011, KM Eija Keränen / Operosus Oy.

Päivä (klo 18) Yleisöluento (Pohjankartano, Suvantokatu 1)
Ke 21.9. Vallan vahdit – hyvän vai pahan puolella avoimuuden aikana. Sortaako raha- ja mediavetoisuus ahkeraa, tunnollista, rehellistä ja kunniallista ihmistä? Menestytäänkö pelkästään välttelemällä ikäviä asioita? Kiukuttaako poliittiset skandaalit? Löytyykö yhteiskunnallista ammattitaitoa ja yhteisöllistä toimintakykyä? Missä näkemys, selkeät arvot ja periaatteet?
Ke 19.10. Viekö elämä ja työ voimat? Haluatko olla itsesi puolella vai vastaan? Irrottaudu arjesta ja työelämän ristivedoista ja luo itsellesi hyvä olo. Terveys on tärkeä pääoma. Ota rennosti ja tee oman elämäsi inventaario.
Ke 23.11. Ajattelu, luovuus, mielekäs käyttäytyminen, tunteilu ja tapa toimia on kovaa työtä! Ihmisen elämän tragikomedia suorassa lähetyksessä. Vapaudu robottiroolien kahleista ja pidä itsestäsi ja inhimillisestä elämästäsi hyvää huolta. Menneisyyteen ei voi vaikuttaa, tulevaisuuteen voi. Katse rohkeasti eteenpäin.

Yleisöluennot kevät 2012, KM Eija Keränen / Operosus Oy

Ke 25.1. Onko kiire olla ihminen? Kiirehditkö hautaasi vai hautaatko kiireesi? Varjeletko ihmistä vai omaisuutta? Synnytätkö oman näköistä hyvää elämää?  Aika on elämää, rahaa, pääomaa, resurssia ja sijoitustoimintaa. Enemmän ajattelua ja fiksua tekemistä, vähemmän kiirettä, murehtimista ja stressiä. ”Iloitse eläessäsi, sillä kohta kuolet.”
Ke 29.2 Kell’ on onni? Milloin viimeksi tunsit itsesi onnelliseksi? Mikä tekee ihmisistä onnettomia? Ihminen voi tuottaa itselleen masennusta mutta myös onnellisuutta. Onnelliseksi voi opetella ja tietoisesti. Tule etsimään kanssani kadotettua onnellisuutta ja tekemään onnellisuusohjelman perusasioihin pohjautuvia onnellisuusharjoituksia.
Ke 28.3. Ihminen soikoon! Oletko neliskulmainen palikka joka yrittää mennä pyöreästä reiästä? Fiksusti vai idioottimaisesti? Mikä osa-alueesi kaipaa kapellimestarin otetta? Kyse on sinun halustasi, tahdostasi, valinnoistasi ja päätöksistäsi. Mitä haluat olla? Löydätkö rohkeutta ja uskallusta elää?

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *